Stuur e-mail mail_outline Info/Contact 

Mijn visie op reclamefotografie is dat het eindresultaat zowel effectief als mooi moet zijn. En ervoor zorgen dat de fotografie perfect aansluit bij de wensen, behoeften en doelstellingenvan de klant.
Het is voor mij een enorme uitdaging om er met het samenspel van licht, kleur en vorm op een overtuigende manier te fotograferen. Met de juiste stijl en aankleding ervoor zorgen dat alles in één oogopslag goed tot zijn recht komt. En er altijd naar streven om er iets moois en verleidelijks van te willen maken.

Als fotograaf beschik ik over de kennis en expertise die daar voor nodig is. Door jarenlange ervaring met de meest uiteenlopende opdrachten voor grote nationale en internationale bedrijven ben ik in staat om alles feilloos in beeld te brengen.
Ik ken het belang van goed luisteren en samenwerken met klant en doe er alles aan om hun wensen tot uiting te laten komen.
Deadlines brengen mij niet van de kaart en ik denk in oplossingen en niet in problemen. Ik werk graag in teamverband waarbij ik er alles aan doe om het team zo goed mogelijk te laten presteren.

Reistijden en lange werkdagen zijn voor mij geen enkel probleem. Graag laat ik u mijn portfolio zien en hoop dat dit samen met mijn enthousiasme u over kan halen om mij uit te nodigen voor een gesprek. Voor al uw vragen neem gerust contact met mij op en ik zal u persoonlijk beantwoorden.

Stuur e-mail* Invoer verplicht
Website by Tomston